Festival der Verwondering

Ruiken doe je met je neus, kijken doe je met je ogen en horen doe je met je oren, maar verwonderen doe je met je hele lijf! Kom naar de Verwonder-workshops en het Festival der Verwondering en beleef jouw wijk zoals je nog nooit eerder hebt gedaan! Ontdekken, spelen, ontmoeten, zingen, dansen, maken, sporten, onderzoeken en dat allemaal bij jou om de hoek met organisaties uit jouw wijk!

 

Kom je verwonderen! Lees meer  PROGRAMMA 22 juni


Workshops


Wat is het Festival der Verwondering?

Festival der Verwondering is een nieuw festival dat 4 keer per jaar plaatsvindt op bijzondere buitenlocaties in de stad. De allereerste editie van Festival der Verwondering zal plaatsvinden in Crabbehof!

 

Kinderen van 0 tot 12 jaar en hun ouders/verzorgers ontdekken door middel van allerlei unieke activiteiten wat hun wijk te bieden heeft. Een programma gevuld met natuur, cultuur, spel, gezondheid, bewegen en techniek prikkelt de zintuigen. Kinderen ontdekken, beleven en verwonderen en gaan met hele andere ogen naar hun eigen leefomgeving kijken.

 

Voorafgaand aan het Festival worden de verwonder-workshops georganiseerd, allerlei verschillende workshops die alvast een voorproefje geven van wat er op het festival zelf allemaal beleefd kan worden! Op de woensdagen vanaf 15 mei starten de Verwonder-workshops met als feestelijke afsluiting op zaterdag 22 juni het Festival der Verwondering.


Speelotheek Pip & Zo

Adres

De Savornin Lohmanweg 27, 3317 LA Dordrecht
+31 6 23 98 08 02

Openingstijden

Maandag 9.30-11.30
Woensdag 9.30-11.30
Donderdag 9.30-11.30 (9 mei gesloten)
Vrijdag 13.30-15.30 (10 mei gesloten)

TwitterFacebookInstagramEmail